ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ....

Μου δοθηκε η αφορμη, οι σκεψεις μου να γινουν μελανι... να ζωγραφισουν το χαρτι.

Σκεψεις, εικονες , φιλοσοφιες, παραλογισμοι

και ειλικρινα, ειναι η πρωτη μου επαφη....

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΗ ΒΡΟΧΗ


ΣΑΝ ΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΗ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ) Κυριάρχησες έξαφνα στη σκέψη μου. Τα μάτια σου, δυο φωτεινοί κύκλοι, γυροφέρνουν στη μνήμη μου Το πρόσωπο σου, διαπερνά από άκρη σε άκρη, τα όνειρα μου. Κάθε που ακούω να μιλούν γι αγάπη σε σκέφτομαι. Εσένα, που ακόμα το χέρι μου δεν έχει αγγίξει τρυφερά τα μαλλιά σου. Εσένα, που ακόμα η σκέψη μου δεν έχει αγγίξει ερωτικά το κορμί σου. Σπρωγμένοι από χίλιες δυνάμεις, αιωρούμαστε πάνω από την άβυσσο.
II.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Όπως ο ήλιος...
Όπως ο ήλιος ανταμώνει το φεγγάρι έτσι η νύχτα συναντάει τη σιωπή κι έχουν το σώμα σου κι οι δύο μαξιλάρι, ουράνια σώματα που αφήνονται εκεί... Μέσα στα μάτια σου οι λέξεις λιγοστεύουν σπασμένα οράματα κι ελπίδες ξεχασμένες, πες μου οι νύχτες της βροχής αν σε μαγεύουν κι αν ονειρεύεσαι στιγμές παραμυθένιες... Ακροβατώντας στης καρδιάς τις αποστάσεις ψάχνω να βρω κάτι εσένα να ορίσω, είσαι φωτιά κι εγώ φοβάμαι μη με κάψεις και με μισώ που δεν τολμώ να σ' αγαπήσω...


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΜΟΝΑΧΟ....



Φύγε κι άσε με μοναχό, που βλέπω να πληθαίνεια πάνω η νύχτα, και βαθιά να γίνονται τα χάη.Ούτε του πόνου η θύμηση σε λίγο πια δε μένει,κι είμαι άνθος που φυλλορροεί στο χέρι σου και πάει ...
Φύγε καθώς τα χρόνια κείνα εφύγανε, που μόνον μια λέξη σου ήταν, στη ζωή, για μένα σαν παιάνας. Τώρα τα χείλη μου διψούν το φίλημα ΣΟΥ, και ανοίγοντας στο γέλιο των αιώνων.
Φύγε, η καρδιά μου νοσταλγεί την άπειρη γαλήνη! Ταράζει και η ανάσα σου τα μαύρα της Στυγός νερά, που με πηγαίνουν, όπως είμαι ναυαγός, εκεί, στο απόλυτο Μηδέν, στην Απεραντοσύνη.